Tjenester

Vi leverer alt innen mekanikk og elektromekanikk.

MASKINERING

OSWO AS har flere CNC styrte maskineringssentre for fres og dreiing. Noen av maskineringssentrene er utrustet for automatisert/ubemannet produksjon ved robotisering, stangmating og palettbord. Dette gjør OSWO AS konkurransedyktig for produksjon av både små og store serier.I tillegg til en moderne maskinpark har vi manuelt utstyr som blant annet mutterpresser, gjenge, fres, drei, tromle, grade ect.. Vi arbeider i alle typer stål, syrefast, titan, aluminium og i ulike plastmaterialer ect. og har god kjennskap til bearbeiding av disse.

PLATEBEARBEIDING

På OSWO AS har vi ansatte med høy kompetanse og lang erfaring i konstruksjon og produksjon av platebearbeiding. Vi har moderne CNC-styrte maskiner og vi påtar oss alle type produksjons oppdrag for de fleste typer materialer innen platebearbeiding. Vi har effektivt utstyr for stansing, knekking, sveising, montering og lakkering. Med korte omstillinger er våre produksjonslinjer like godt egnet for produksjon av små som mellom store serier.

LAKKERING

Avdelingen for lakk og overflatebehandling innehar et moderne lakkanlegg. OSWO AS benytter pulverteknikk og våtlakkering for å kunne etterkomme kundens krav som strekker seg fra «møbelfinish» til tunge offshorespesifikasjoner. Et eget silketrykkeri påfører produktene kundens logo, beskrivelser eller andre symboler. Vi kan også ta mindre deler for Teflon/Xylan behandling. Vi har et utstrakt samarbeid med firmaer i umiddelbar nærhet som som har spesialisert seg på kromatering, fortinning og andre kjemiske overflateprosesser som er nødvendige for å tilfredsstille kravene fra våre kunder.

SVEIS

Vi sveiser MIG-TIG og rørtråd, og sveiser de fleste metaller som for eksempel stål, aluminium, rustfritt og syrefast.
Fra små til mellomstore konstruksjoner. Lang erfaring med produkter til forsvars, maritim og offshore bransjen. Du får produktet levert med godkjente WPQR og WPS, fra sertifiserte sveisere. Vi gjennomfører også NDT.

ELEKTROMEKANISK

I elektromekanisk avdeling monteres elektronikk og mekanikk i samsvar med spesifikasjonene fra kunde, før de stilles og testes. Som totalleverandør kan vi stå for produksjon av mekaniske deler og innkjøp av komponenter. Her sys det sammen kabelmatter, skrus sammen rack og kobles opp skipskonsoller og styringsskap. Vi utfører kabelproduksjon, bygging av skap, elektromontasje av kabinett og konsoller samt sammenstilling og test. Ved hjelp av moderne testutstyr og kompetent fagpersonell, produserer vi i henhold til internasjonale standarder som blant annet IPC standard.

KONSTRUKSJON

I de senere årene har OSWO AS bygget opp en egen design og konstruksjonsavdeling. Med solid produksjonserfaring kan vi tilby kundene kosteffektivt design. utvikling, konstruksjon og industrialisering av produkter. Vi benytter 3D design og konstruksjons verktøy SolidWorks og Inventor. 3D gir kunden fordeler som visualisering, verifikasjon, prototype, endringer, konfigurasjon med mer. På denne måten kan produktet verifiseres før kostnadsdrivende produksjon starter.